Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

31/10/12: Κεραυνός Αγίου Βασιλείου - Αχιλλέας Καμαρών

O Γιώργος Βασιλείου του Π.Α.Ο.Κ. σε Επίδειξη Πολεμικών Τεχνών

Εν ώρα αγώνα μάς παρουσίασε μερικές κινήσεις "Νιντζούτσου" ο ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ., Γιώργος Βασιλείου. Στην πραγματικότητα όμως προσπαθούσε να απωθήσει τις ορδές των κουνουπιών που είχαν σκεπάσει το "Κάνιστρας" δυσκολεύοντας το έργο των παιχτών για καλό θέαμα.

Δείτε Ποιος Διαιτητής Είναι Φτυστός ο Μπρους Γουίλλις

Αρκετά μεγάλη ομοιότητα με τον αστέρα του Χόλλυγουντ, Μπρους Γουίλλις, έχει ο διαιτητής Σπύρος Παλαιολόγος, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες. Και πραγματικά, ο κ.Παλαιολόγος δεν έχει τίποτα να ζηλέψει εμφανισιακά τουλάχιστον από τον ακριβοπληρωμένο σταρ.

Τα Κυριακάτικα Γκολ του Πατρέα επί του Π.Α.Ο.Κ.

Ποιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το "καθαρό" 2-0 επικράτησε ο Πατρέας του Π.Α.Ο.Κ. την Κυριακή στο "Κάνιστρας". Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι προηγήθηκαν μόλις στο 5' με ωραίο ψιλοκρεμαστό πλασέ του Θεοδοσόπουλου. Στη συνέχεια, αν και δημιούργησαν φάσεις, η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι, με αποτέλεσμα μάλιστα ο Π.Α.Ο.Κ. να χάσει 2 καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Τελικά, στην εκπνοή του ματς, ο Γιαννάκης σφράγισε τη νίκη των μπλε διαμορφώνοντας το 2-0. Στη φωτογραφία πάνω αριστερά ο Δημήτρης Θεοδοσόπουλος μόλις έχει πλασάρει από πάνω τον τερματοφύλακα του Π.Α.Ο.Κ. και παρακολουθεί την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, ενώ στην κάτω δεξιά ο Αντρέας Γιαννάκης έχει περάσει τους πάντες και τα πάντα και μπαίνει μαζί με την μπάλα στο τέρμα. Στη κάτω αριστερά φωτογραφία οι 2 σκόρερς του Πατρέα.